Moi taas! 

Tänään päivityksessä tosiaan tuli uusi Lifetime takki,joka oli kyllä aika siisti. Valkoinen,jossa oli hopeita tähtiä ja takana jonkinmoinen kuvio, ja vähän tekstiä, en nyt vaan muista mitä. Eikä siinä vielä kaikki: TANTTANTTAA! Tarinapeli jatkui! Vihdoin ja viimein,tätä on odotettu! Siinä sitten tietysti ihan ensimmäisenä juoksin Jorvik Stablesille, Lisan luokse. Sitten piti mennä Lisan perässä forgotten fieldsille, sinne vanhan puun luokse. (nimen ku muistas) Siinä sitten seliteltiin jotain, etsittiin sellaisen samanlaisen, kuolleen puun kanto, joka löytyikin melko läheltä sitä elävämpää versiota. Sitten Lisa käski mennä vineryyn, jossa Linda odottikin. Laiskuuttani en sitten jaksanut juosta edes sinne asti, ja käytin traileria :D Pian sitten Lisa itsekin tuli sinne, ja käski käydä councilmanilla. Kävinpäs sitten siellä, kerrankin juosten, ja sitten piti palata sen ''Elviksen'' elikkäs autohepun luokse, taisi olla nimeltään Godfrey, joka puhui, että pääsisi käymään Jorvik Cityssä, siis siinä toi isossa kaupungissa elko paljon Firgroven takana. Se näkyy kartassa lautalla metäessä. Ehdinkin jo innostua, mutta sitten tulikin kello näkyviin. Ärsytti ihan hirveesti. No mutta sitten paikale tupsahti Ada, joten oli sitten pakko alkaa ropeamaan :D (yllätys yllätys) Siinä sitten ropettiin vähän aikaa, kunnes kaikki muut lähti paitsi mä ja ada. Sitte menkin jo tylsistyttiin, päätettiin mennä villiropeen goldiin, johon Susan oli kuulemma adan kutsunut. Minäkin pääsin mukaan, varsalla. Oltiin just alottamassa, kun Ada häipyi. Me kaikki luultiin että heitti, mutta eipä kuulunu takas. Siinä me sitten hankittiin lisää porukkaa mukaan, joista vähitellen jäi jäljelle vain mä, vane ja susa. Mietittiin siinä sitten, pitäskö mennä monsuihin mutta mielenkiinto ei mullakaan riittäny, ja sitten susa ilmottiki ettei olis tulossa. Sitten päätettiin yhteistuumin lopettaa se siihen ja mennä jatkamaan muita hommia. Löysinkin sitten Goldin metästä ison kasan sontaa, jonka alka paljastuikin aarrearkku. Kuinka yllättävää.. En jaksanu lähtä etsimään sorkkarautahemmoa sen arkun avaamiseen, joten laitoin hanskat tiskiin ja loggasin ulos. Siinäpä sitten tältä kertaa. 

Ja muuten. Viime lauantaina talliini kotiuti Vinryn Arabi-ori, Brightstar, eli Bria. Poika on nyt 9 levelillä, aivan kuten Tuhkiskin, mutta nytten jatkan treenailua. Toivon,että oon saanut ne jo 15levelille, ennen kuin ostan uuden hevosen ;D Seuraavana ostoslistalla olis vuonis. Olen melko varma että sellaiset on tulossa, sillä kaverinikin siitä niin kamalasti touhottavat, etä pakkohan sitä on uskoa. Luulen, että tulevat olemaan melko kalliita, aivan kuten nuo Tinkeritkin.

P.S. En oo vieläkään jaksanu tehä Goldspurin odotustehvuja, vaikk on enää 150 pistettä populariin, jolloin saisin tehtävän auki. Laiska minä.

Heippa! 8D